Startsida > Våra tjänster > Golvavjämning

Golvavjämning i Stockholm

Ett bra golv börjar med en jämn grund

Välkommen till Golvvision Stockholm AB, där vi specialiserar oss på professionell golvavjämning i Stockholm. Ett jämnt och stabilt underlag är grundläggande för alla typer av golvinstallationer, och vår expertis säkerställer den bästa startpunkten för ditt nya golv. Med modern utrustning och teknik, kombinerat med vårt team av erfarna hantverkare, levererar vi resultat som ligger till grund för en långvarig kvalitet och skönhet i ditt hem eller din arbetsplats.

Varför det är viktigt med en bra grund

  • Stabilitet: Ett ojämnt underlag kan leda till problem över tid. Genom att avjämna golvet före installation garanterar vi en stabil och hållbar grund.
  • Resultat: Ett jämnt underlag är avgörande för att det slutliga golvet ska se perfekt ut. Oavsett om det gäller parkett, klinker eller matta, ser vi till att ytan är optimal innan installation av ytskikt.
  • Hållbarhet: Genom att investera i kvalitativ golvavjämning förlänger du ditt golvs livslängd och ser till att det förblir vackert år efter år.

Varför du ska välja Golvvision

  • Expertis: Vår erfarenhet och kunskap om golvavjämning är oöverträffad i Stockholm.
  • Kvalitet: Vi använder endast de bästa materialen och den senaste tekniken för att säkerställa en överlägsen finish.
  • Kundfokus: Vi samarbetar nära med dig genom hela processen för att säkerställa att arbetet uppfyller dina specifika behov och förväntningar.

Alltifrån flytspackling till lagning av hål

Golvavjämning är en konst som kräver precision och kunskap. Vi börjar med att noggrant undersöka ditt nuvarande golv och identifiera eventuella problemområden. Sedan använder vi högkvalitativa material och rätt metoder för att skapa en perfekt jämn och slät yta.

Från grund till färdigt ytskikt

Låt Golvvision Stockholm AB ta hand om ditt golvavjämningsbehov och upplev skillnaden som professionellt utfört arbete gör. Vi erbjuder allt du behöver inför din golvrenovering, från avrivning till avjämning och installation av färdigt ytskikt. Kontakta oss idag för en konsultation och offert, och ta det första steget mot ett perfekt golv.

Kontakta oss för kostnadsfri offert!

Är du i behov av golvavjämning? Kontakta oss via mail på info@gvsthlm.se, ring oss på 0733915217 eller fyll i formuläret nedan. 

Certifieringar

Kontakta oss

Tel: 0733915217
Mail: info@gvsthlm.se

Bli uppringd

Grundat

Avslutade projekt

Anställda

MSEK

Nöjda kunder

Birgitta
Sollentuna

Jag är väldigt nöjd med resultatet av mitt nya golv i köket. Från offert till utfört arbete så gick det hela väldigt smidigt och snabbt!

Cecilia
Lidingö

Golvvision slipade vårt parkettgolv inför att vi flyttade in i vår nya lägenhet. Det gick snabbt & vi fick det precis som vi önskade.

Peter
Bromma

Vi fick hjälp av Golvvision att lägga in heltäckningsmatta i vår nyrenoverade villa ute i Bromma.

Kontakta oss

Tveka inte kontakta oss för att begära offert eller vid frågor inför ditt golvprojekt.