Startsida > Våra tjänster > Golvläggning

Golvläggning i Stockholm

Professionella golvläggare i Stockholm

Välkommen till Golvvision Stockholm AB, där vi erbjuder förstklassig golvläggning av erfarna och pålitliga golvläggare i Stockholm. Med en passion för hantverk och en strävan efter perfektion, garanterar vi att ditt golvprojekt hanteras med största omsorg och expertis.

Vi hanterar:

– Parkettgolv
– Textilmattor
– Linoleum
– Plastmattor
– Våtrum
– Sportgolv
– Vinylgolv
– M.fl.

Alltifrån avrivning till underarbete & installation

Här på Golvvision Stockholm AB förstår vi att ett framgångsrikt golvarbete innebär mer än bara installationen av det nya golvet. Det är en omfattande process som börjar långt innan de nya golvet läggs. Därför erbjuder vi en helhetslösning som täcker allt från rivning av det befintliga golvet till noggrant underarbete och den slutliga installationen samt städning. Vi ser till att varje steg i processen uppfyller våra höga standarder för kvalitet och kundnöjdhet.

Experter på alla typer av golv

Som golvföretag här i Stockholm, har vi en omfattande erfarenhet av att arbeta med en mängd olika material och ytor. Från traditionell parkett och hållbar laminat till moderna vinylgolv och textila mattor & plattor, vi har kunskapen att förvandla ditt utrymme från befintligt golv till ett nytt & hållbart ytskikt.

Varför välja Golvvision? 

  • Kompetens: Våra golvläggare är inte bara tekniskt skickliga, de har också en djup förståelse för material och design.
  • Flexibilitet: Vi anpassar oss efter dina behov och tidsramar för att säkerställa minimal störning i ditt dagliga liv.
  • Kvalitetsmaterial: Vi använder endast de bästa produkterna från pålitliga leverantörer för att säkerställa ett långvarigt och vackert resultat.
  • Kundfokus: Din tillfredsställelse är vår prioritet. Vi arbetar nära dig genom hela processen för att säkerställa att dina visioner blir verklighet.

Vårt erbjudande

  • Konsultation: Vi börjar med en grundlig konsultation för att förstå dina behov och önskemål.
  • Materialval: Vår expertis sträcker sig till rådgivning om det bästa valet av material för ditt utrymme och din livsstil.
  • Installation: Våra skickliga golvläggare utför alla typer av golvarbeten med precision och omsorg.
  • Eftervård: Vi erbjuder råd och support för att underhålla ditt golv och förlänga dess livslängd.

Alla typer av golvläggning

Oavsett om det gäller ett nytt golv i din privatbostad eller en omfattande renovering i kommersiella lokaler, är Golvvision Stockholm AB ditt självklara val för golvläggare. Vårt mål är att överträffa dina förväntningar och leverera ett golv som du kan vara nöjd över i många år framöver.

Kontakta oss för kostnadsfri offert!

Är du i behov av plattsättning? Kontakta oss via mail på info@gvsthlm.se, ring oss på 0733915217 eller fyll i formuläret nedan. 

Certifieringar

Kontakta oss

Tel: 0733915217
Mail: info@gvsthlm.se

Bli uppringd

Grundat

Avslutade projekt

Anställda

MSEK

Nöjda kunder

Birgitta
Sollentuna

Jag är väldigt nöjd med resultatet av mitt nya golv i köket. Från offert till utfört arbete så gick det hela väldigt smidigt och snabbt!

Cecilia
Lidingö

Golvvision slipade vårt parkettgolv inför att vi flyttade in i vår nya lägenhet. Det gick snabbt & vi fick det precis som vi önskade.

Peter
Bromma

Vi fick hjälp av Golvvision att lägga in heltäckningsmatta i vår nyrenoverade villa ute i Bromma.

Kontakta oss

Tveka inte kontakta oss för att begära offert eller vid frågor inför ditt golvprojekt.