Startsida > Våra tjänster > Plattsättning

Plattsättning i Stockholm

Professionella plattsättare i Stockholm

Välkommen till Golvvision Stockholm AB, din pålitliga specialist för professionell plattsättning i Stockholm. Med en passion för detaljer och en strävan efter perfektion, erbjuder vi exceptionell plattsättning som förvandlar dina väggar och golv till konstverk. Vårt team av erfarna plattsättare är utrustade med kunskapen och verktygen för att hantera alla typer av plattsättningsprojekt, stora som små, inomhus som utomhus.

Varför välja Golvvision? 

  • Expertis: Våra plattsättare har djupgående kunskap om olika material och tekniker, vilket garanterar ett utmärkt slutresultat.
  • Precision: Vi förstår vikten av detaljer i arbetet. Vårt team arbetar noggrant för att säkerställa att varje projekt utförs exceptionellt.
  • Kvalitetsmaterial: Vi samarbetar endast med pålitliga leverantörer för att säkerställa att alla material vi använder håller högsta standard.
  • Anpassning: Vi anpassar våra tjänster för att möta dina specifika behov och önskemål, oavsett om det gäller kök, badrum, hallar eller andra ytor.

Alltifrån avrivning till underarbete & installation

Varje plattsättningsprojekt startar med en grundlig konsultation där vi diskuterar dina visioner och behov. Vi erbjuder rådgivning om materialval och design för att säkerställa att det slutliga resultatet överensstämmer med dina förväntningar. Vi förbereder sedan ytan noggrant med lämpliga åtgärder innan arbetet påbörjas för att garantera ett gedigedt arbete hela vägen. Genom hela processen håller vi dig uppdaterad och säkerställer att allt utförs enligt plan.

BKR-certifierade plattsättare

Oavsett om du söker en traditionell look eller något mer modernt, har våra plattsättare erfarenheten att skapa det du önskar. Vi hanterar allt från kakel & klinker till natursten och mosaik, och vi är alltid uppdaterade med de senaste trenderna och teknikerna inom branschen.

På Golvvision Stockholm AB, sätter vi kvalitet och kundnöjdhet främst. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och leverera plattsättningsarbete som du kan vara stolt över i många år framöver.

Kontakta oss för kostnadsfri offert!

Är du i behov av plattsättning? Kontakta oss via mail på info@gvsthlm.se, ring oss på 0733915217 eller fyll i formuläret nedan. 

Certifieringar

Kontakta oss

Tel: 0733915217 Mail: info@gvsthlm.se

Bli uppringd

Grundat

Avslutade projekt

Anställda

MSEK

Nöjda kunder

Birgitta
Sollentuna

Jag är väldigt nöjd med resultatet av mitt nya golv i köket. Från offert till utfört arbete så gick det hela väldigt smidigt och snabbt!

Cecilia
Lidingö

Golvvision slipade vårt parkettgolv inför att vi flyttade in i vår nya lägenhet. Det gick snabbt & vi fick det precis som vi önskade.

Peter
Bromma

Vi fick hjälp av Golvvision att lägga in heltäckningsmatta i vår nyrenoverade villa ute i Bromma.

Kontakta oss

Tveka inte kontakta oss för att begära offert eller vid frågor inför ditt golvprojekt.