Startsida > Projektkund

Projektkund

Er dedikerade golventreprenör

Välkommen till Golvvision Stockholm AB, er kompletta partner för golv- och plattsättningstjänster anpassade för byggföretag, arkitekter och inredningsdesigners i Stockholm. Med en kombination av expertis, precision och högkvalitativa material, är vi dedikerade till att förverkliga visioner och överträffa förväntningar.

Alltifrån avrivning till underarbete & installation

  • Golvavjämning: Skapa den perfekta grunden för alla typer av golvprojekt. Vårt team säkerställer en stabil och jämn bas för ytterligare arbete.

  • Mattläggning: Vi lägger mattor av alla slag. Alltifrån heltäckningsmattor till linoleum, parkett och sportgolv.
  • Golvläggning: Från traditionell parkett till moderna vinylgolv, våra golvläggare är experter på att installera en mängd olika material med precision och omsorg.

  • Golvslipning: Förvandla slitna ytor till vackra och hållbara golv. Vi använder de senaste teknikerna för att återställa skönheten i trägolv och andra material.

  • Plattsättning: Specialiserade på allt från keramik och mosaik till natursten och porslin, våra plattsättare levererar estetiskt tilltalande och hållbara lösningar.

Varför du ska välja Golvvision

  • Expertis: Med årtionden av samlad erfarenhet har vårt team kunskapen att hantera komplexa och krävande projekt.

  • Anpassningsbarhet: Vi förstår att varje projekt är unikt. Våra tjänster är flexibla och anpassade för att möta specifika krav och tidsramar.

  • Kvalitetsgaranti: Genom att använda endast premiummaterial och beprövade metoder garanterar vi att våra arbeten står emot tidens prövningar.

  • Samarbete: Vi tror på kraften i samarbete. Genom att arbeta nära våra B2B-partners säkerställer vi att slutresultatet speglar den gemensamma visionen.

Hållbara golvlösningar & installationer

Vi är engagerade i att bidra till en mer hållbar byggindustri. Genom att välja miljövänliga material och metoder strävar vi efter att minska vår miljöpåverkan samtidigt som vi levererar överlägsen kvalitet och design.

På Golvvision Stockholm AB, förstår vi de unika utmaningarna och kraven som professionella kunder ställer. Vårt mål är att vara mer än bara en tjänsteleverantör – vi vill vara din partner i framgång.

Kontakta oss för kostnadsfri offert!

Är du i behov av golv- & plattsättningstjänster? Kontakta oss via mail på info@gvsthlm.se, ring oss på 0733915217 eller fyll i formuläret nedan. 

Certifieringar

Kontakta oss

Tel: 0733915217
Mail: info@gvsthlm.se

Bli uppringd

Grundat

Avslutade projekt

Anställda

MSEK

Nöjda kunder

Birgitta
Sollentuna

Jag är väldigt nöjd med resultatet av mitt nya golv i köket. Från offert till utfört arbete så gick det hela väldigt smidigt och snabbt!

Cecilia
Lidingö

Golvvision slipade vårt parkettgolv inför att vi flyttade in i vår nya lägenhet. Det gick snabbt & vi fick det precis som vi önskade.

Peter
Bromma

Vi fick hjälp av Golvvision att lägga in heltäckningsmatta i vår nyrenoverade villa ute i Bromma.

Kontakta oss

Tveka inte kontakta oss för att begära offert eller vid frågor inför ditt golvprojekt.