Startsida > Våra tjänster > Mattläggning (Våtrum)

Mattläggning (Våtrum) i Stockholm

Specialister på mattläggning i våtrum

Vi förstår vikten av säkerhet och kvalitet när det gäller utrymmen utsatta för ständigt vatten och fukt. Vårt team av certifierade professionella mattläggare är här för att erbjuda de bästa lösningarna för ditt badrum, tvättstuga eller andra våtutrymmen.

Från säkert underarbete till vattentätt ytskikt

Våtrumsmattor är specialdesignade för att motstå vatten och fukt, vilket gör dem idealiska för badrum, duschutrymmen och tvättstugor med mera. Med vår GVK-certifiering garanterar vi att våra installationer uppfyller alla nödvändiga branschkrav för vattentäthet och säkerhet.

Fördelar med våtrumsmattor

  • Vattentätt: Våtrumsmattor ger ett effektivt och säkert skydd mot vatten och fukt.
  • Lättskött: Enkelt att rengöra och underhålla.
  • Komfort: Ger en varmare och mjukare yta jämfört med kakel och klinker.
  • Stil: Ett brett utbud av designval för att matcha din inredningsstil.
  • Ekonomi: Golv och väggmattta är ett billigare alternativ än kakel och klinker.

GVK-certifierade mattläggare

På Golvvision Stockholm AB tar vi stolthet i vår hantverksskicklighet. Våra mattläggare är inte bara experter på våtrumsmattor, utan de är också utbildade och certifierade i enlighet med de senaste branschstandarderna. Vi använder endast material av högsta kvalitet från betrodda leverantörer för att säkerställa att ditt våtrum inte bara är vackert utan också hållbart över tid.

Skräddarsydda installationer

Varje våtrum är unikt, och därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att möta just dina behov och önskemål. Vare sig det är ett litet badrum eller stora kommersiella utrymmen, har vi erfarenheten och kunskapen att leverera överlägsna resultat.

På Golvvision Stockholm AB förstår vi vikten av ett pålitligt och vackert våtrum. Vår dedikation till yrket och service gör oss till det självklara valet för mattläggning i våtrum i Stockholm.

Kontakta oss för kostnadsfri offert!

Är du i behov av mattläggning i våtrum? Kontakta oss via mail på info@gvsthlm.se, ring oss på 0733915217 eller fyll i formuläret nedan. 

Certifieringar

Kontakta oss

Tel: 0733915217
Mail: info@gvsthlm.se

Bli uppringd

Grundat

Avslutade projekt

Anställda

MSEK

Nöjda kunder

Birgitta
Sollentuna

Jag är väldigt nöjd med resultatet av mitt nya golv i köket. Från offert till utfört arbete så gick det hela väldigt smidigt och snabbt!

Cecilia
Lidingö

Golvvision slipade vårt parkettgolv inför att vi flyttade in i vår nya lägenhet. Det gick snabbt & vi fick det precis som vi önskade.

Peter
Bromma

Vi fick hjälp av Golvvision att lägga in heltäckningsmatta i vår nyrenoverade villa ute i Bromma.

Kontakta oss

Tveka inte kontakta oss för att begära offert eller vid frågor inför ditt golvprojekt.