Startsida > Våra tjänster > Golvslipning

Golvslipning i Stockholm

Professionella golvslipare i Stockholm

Välkommen till Golvvision Stockholm AB. Med vårat breda kontaktnät kan vi även hjälpa dig att förvandla slitna trägolv till vackra ytor som livar upp ditt hem eller din arbetsplats. Vi förstår att ett välslipat och behandlat golv kan göra underverk för ett rums utseende och känsla, och vi är här för att leverera resultat som överträffar dina förväntningar.

Alltifrån slipning till vaxning, bets & lackning

Oavsett om du bara vill slipa och lacka ditt trägolv, eller om du vill installera ett fiskbensgolv, så kan vi hjälpa dig hela vägen till ett färdigt resultat. Den senaste tekniken kombinerat med ledande produkter ger ett resultat du som kund vara nöjd över och ha glädje av i många år framöver.

Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar inför att du ska slipa ditt golv.

Varför välja Golvvision?

  • Erfarenhet & Expertis: Våra golvläggare har omfattande kunskap och erfarenhet av att slipa olika typer av golv, från parkett och plank till massiva trägolv.
  • Skonsam & effektiv teknik: Vi använder den senaste tekniken och de bästa metoderna för att slipa ditt golv skonsamt men effektivt, vilket minimerar damm och störningar.
  • Anpassad behandling: Oavsett om du föredrar en matt, halvmatt eller högglansig finish, kan vi anpassa behandlingen för att matcha din stil och dina önskemål.
  • Hållbarhet: Genom att välja golvslipning istället för att byta ut ditt golv, bidrar du till en mer hållbar miljö. Vi fokuserar också på att använda miljövänliga och hållbara material och behandlingar.

Kontakta oss för kostnadsfri offert!

Är du i behov av golvslipning? Kontakta oss via mail på info@gvsthlm.se, ring oss på 0733915217 eller fyll i formuläret nedan. 

Certifieringar

Kontakta oss

Tel: 0733915217
Mail: info@gvsthlm.se

Bli uppringd

Grundat

Avslutade projekt

Anställda

MSEK

Nöjda kunder

Birgitta
Sollentuna

Jag är väldigt nöjd med resultatet av mitt nya golv i köket. Från offert till utfört arbete så gick det hela väldigt smidigt och snabbt!

Cecilia
Lidingö

Golvvision slipade vårt parkettgolv inför att vi flyttade in i vår nya lägenhet. Det gick snabbt & vi fick det precis som vi önskade.

Peter
Bromma

Vi fick hjälp av Golvvision att lägga in heltäckningsmatta i vår nyrenoverade villa ute i Bromma.

Kontakta oss

Tveka inte kontakta oss för att begära offert eller vid frågor inför ditt golvprojekt.